Startsida
Krom
Krompriser
Faq
Kontakt
Hydrokrom
Hydrokrom
Email
Hydrokrom telefon 0708-751 766
HydrokromPriser Kromning

Titta gärna på denna video.
Den ger en inblick hur omfattande process som Hydrokrom innebär och vilket resultat du kan vänta dig.

Hydrokrom info

Allt beror på underarbetet.
För att krom skall komma till sin fulla rätt, krävs ett perfekt underlag. Den minsta lilla repa i underarbetet kommer att synas i kromet.
Det är alltid svårt att lämna priser via telefon eller mail, eftersom vi inte sett dina objekt. Detta gäller både storleksmässigt och vilket förarbete du lagt ner. För att kunna lämna priser så måste vi utgå från ett lackeringsfärdigt objekt.

Vad innebär lackeringsfärdigt?
Med detta menas ett objekt som är spacklat och grundat med en tvåkomponents grundfärg eller tvåkomponents slipgrund. Den sista slipningen skall vara gjord med minst ett 1000-slippapper. Utifrån detta lämnae vi pris, men notera att vi inte binder oss för lämnat tel./ mail-pris då vi inte sett ditt material.

Vill du inte göra förarbetet själv kan vi göra det åt dig eller kan du anlita en lokal firma som hjälper dig med detta. När vi fått ditt material justerar vi ev. slipmisstag med 1200 papper som ingår i våra priser.

Fasta priser
Från lackeringsfärdigt underlag enligt ovan har vi fasta priser på att kroma fälgar vid beställning av fyra fälgar .
Fälgar/ st upp till 15”
1.600 kr
Fälgar/ st, 16” - 18”
1.900 kr
Fälgar/ st, 19” - 21”
2.200 kr
Fälgar/ st, 22” -
2.500 kr
MC fälgar, från
3.800 kr
Tillägg
Färgad krom per fälg
400 kr
Färgad krom per MC fälg
800 kr

Priserna är exkl. momsRörliga priser
Övriga objekt och föremål lämnar vi priser på. Ring oss gärna då det är lättare att förklara hur ditt objekt ser ut, storleksmässigt, etc. Välkommen!
Vi har gjort videon på denna sida för att tydliggöra att Hydrokrom är en omfattande process och vilket resultat du kan vänta dig.

Anledningen är att man kan se filmer på Youtube där det verkar snabbt och billigt att kroma. Vad som visas är momentet där kromet sprutas på, vilket är den absolut minsta delen i processen.

Sanningen är att hydrokrom ställer betydligt större krav, och är en mångdubbelt längre process än en vanlig billackering.

Våra priser är gjorda utifrån den beräknade tidsåtgången för alla arbetsmomenten samt kostnaden för våra exklusiva kemikalier.

Vi strävar efter hög kvalitet, och att du skall glädjas av de arbeten vi utför.

Se gärna videon!


© Hydrokrom.se
Epost:
Tel: 0708-751 766